Author Topic: Forum Account Activation Propblem  (Read 10272 times)

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3055
  • Karma: 1000
    • Soft Service Company
Forum Account Activation Propblem
« on: April 10, 2008, 10:38:01 AM »
Dear WCL forum users!

Sometimes when registering on the forum you may not receive the activation e-mail. Don't worry. I'll activate your account manually in 1 day if that happened.

Offline tree1891

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Forum Account Activation Propblem
« Reply #1 on: December 11, 2011, 10:30:11 AM »
My friend (adam1988718@gmail.com) have registered in Friday, but didn't recieve Activation mail.
Please help him.

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3055
  • Karma: 1000
    • Soft Service Company
Re: Forum Account Activation Propblem
« Reply #2 on: December 11, 2011, 10:33:08 AM »
It might appear if his e-mail address or user name is in Stop Spammer database (which we use to protect our forum from spam). Let he re-register once again and I'll approve his account manually.

Offline tree1891

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Forum Account Activation Propblem
« Reply #3 on: December 11, 2011, 10:50:42 AM »
My friend(AdamWorld : adam1988718@gmail.com) have registered and he recieved first mail(Welcome to Wireless Communication Library Support Forum) but no second mail.
Please check it.

Thank a lot.

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3055
  • Karma: 1000
    • Soft Service Company
Re: Forum Account Activation Propblem
« Reply #4 on: December 11, 2011, 11:00:24 AM »
Approved.

Offline tree1891

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Forum Account Activation Propblem
« Reply #5 on: December 11, 2011, 11:04:57 AM »
Thank you very much!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9