Author Topic: Pairing using a default PIN  (Read 12531 times)

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3524
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #15 on: May 16, 2011, 07:33:19 PM »
Hi,

Unfortunately I couldn't find such dongle here in local shops so I ordered one in Internet shop. However, it may take time to delivery. I'll back to you immediately when will have one.

superpole

  • Guest
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #16 on: May 17, 2011, 02:32:04 PM »
OK Mike.
Waiting for some news...  :-\
Thanks!

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3524
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #17 on: May 19, 2011, 10:38:04 AM »
Hi,

Unfortunately delivering took more time than I planned. I think it should be here in about a week or so.

superpole

  • Guest
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #18 on: May 31, 2011, 04:23:39 PM »
Hello,
any news about your dongles?  :)
Thank you Mike!


Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3524
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #19 on: May 31, 2011, 04:38:00 PM »
Hello,

Still on its way :(

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3524
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #20 on: June 07, 2011, 05:38:16 AM »
Hello,

Finnaly I have got the dongle and reproduced the issue. Now working on fixes.

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3524
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing using a default PIN
« Reply #21 on: June 24, 2011, 02:51:56 PM »
Hello,

It looks like issue has been fixed. I have sent you a fixed version by e-mail.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14