Author Topic: Pairing  (Read 11327 times)

hessuhessu

  • Guest
Re: Pairing
« Reply #15 on: November 17, 2009, 01:27:35 PM »
yep. MS works with and without the authentificator and widcomm only without. My library version is 6.6.7.0:

Dvice:
manufacturer broadcom
firmware version 2.2.14.291
HCI version: bluetooth HCI 2.1
HCI revision: 5123
LMP version: bluetooth LMP 2.1
LMp sub version : 420E

widcomm bluetooth software 5.5.0.7400

do you need enything else.. or am i even giving the right stuff :)

hessuhessu

  • Guest
Re: Pairing
« Reply #16 on: November 17, 2009, 01:30:53 PM »
the device manage ment gives thaht the driver version is 5.5.0.7100...

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3520
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing
« Reply #17 on: November 17, 2009, 01:33:08 PM »
Thanks, That is all I need. I will check it and back to you soon. Will try to do it ASAP.

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3520
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing
« Reply #18 on: November 18, 2009, 01:31:28 PM »
Hi,

I have found the problem and will prepare the fix as soon as possible. I will let you know when it will be done and then we decide what to do :)

Offline Mike Petrichenko

  • Bluetooth Framework Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3520
  • Karma: 1000
    • Wireless Communication Libraries
Re: Pairing
« Reply #19 on: November 20, 2009, 06:51:29 AM »
Hi,
Problem has been fixed. Download this file and replace old one from the package. You need WCL 6.6.7.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14